wellness gevoel thuis

Spa vibes: zo creëer je een echt wellness gevoel, gewoon in eigen badkamer!

Het spa gevoel, maar dan gewoon in je eigen huis. Hoe fijn klinkt dat? De ruimte waar je volledig tot rust komt na een zware dag. Of een plek om jezelf terug te trekken als je behoefte hebt aan een ontspannen moment alleen. Wij helpen je graag naar een oase van rust in je badkamer met behulp van een paar kleine aanpassingen. Hierdoor hoef je niet eens meer de deur uit voor een heerlijk relax moment!

Extra zachte handdoeken

In de badkamer ben je te vinden als je lekker wilt ontspannen, douchen of heerlijk in bad wilt gaan. Ook neem je hier de tijd voor jouw uiterlijke verzorging. Het eerste belangrijke element in de badkamer zijn daarom de handdoeken.

Deze zijn onmisbaar in de badkamer en liggen vaak in het zicht. De kleur en kwaliteit van de handdoeken is erg belangrijk en je creëert dat echte luxe wellness gevoel door supercosy handdoeken. Leg een stapel handdoeken op je badkamerplank om een zacht accent aan je badkamer toe te voegen.

Verzorgingsproducten

Net als handdoeken onmisbaar in de badkamer: jouw favoriete verzorgingsproducten. Wanneer je je huid goed verzorgt, voel je jezelf direct relaxter en creeër je een ultiem wellness gevoel. Denk aan een fijne scrub, voedende crème of een heerlijk masker ter ontspanning en hydratatie van de huid. Niks moet en alles mag!

Kaarsen met jouw favoriete geur

Welke geur is jouw favoriet? Kies een lekkere geurkaars uit en plaats deze in de badkamer. Hoe lekker als je jouw verzorgingsritueel kunt uitvoeren, terwijl je wordt omringd door jouw favoriete geur. Daarnaast zorgt een kaarsje ook meteen voor een fijne setting en cozy sfeer. Daar word je toch direct blij en relaxed van?

Heerlijke badjas

Hoe fijn is het om heerlijk te kunnen ontspannen in een super zachte comfortabele badjas? Dat voelt toch direct als een wellness ervaring? Die beleving bootsen we gezellig thuis na door een heerlijke badjas te pakken en erin te kruipen. Theetje erbij en jij bent helemaal klaar voor de relaxte modus.

 

Geef de finishing touch aan jouw badkamer door mooie badkameraccessoires in een rustige zachtige keur. Dit zorgt voor eenheid in de badkamer en geeft jouw een oase van rust en het echte wellness gevoel.