industriële accessoires

Geef een industriële touch aan je interieur!

Met de juiste industriële accessoires geef je net die extra touch aan je interieur. Hierdoor valt alles op zijn plaats, kan je een goede balans in je inrichting creëren en geef je net die extra sfeer of persoonlijke touch.

Als je denkt aan industriële accessoires, kan je denken aan decoraties die gemaakt zijn van beton, metaal, hout of glas. Met de stoere en authentieke materialen zijn industriële accessoires helemaal van deze tijd. Het allerleukste? industriële decoratie komt in diverse woonstijlen helemaal tot zijn recht en zorgt voor een verrassende twist!

Industriële accessoires of decoratie

Bij industriële accessoires gaat het vooral om de uitstraling van het item. Kies voor items met een stoere en/of robuuste uitstraling of voor decoratie met een vintage karakter. Alles wat een oudere uitstraling kan gebruikt worden in een industrieel interieur.

In een huis horen accessoires, echter bij een industrieel interieur tref je niet een veelvoud aan accessoires en decoraties aan. Hier geldt ‘less is more’. Voorwaarde is wel dat alle items in het oog springen. Met kleuren als geel, groen en blauw breng je variatie aan in je industriële woonaccessoires.

Kleuren industriële accessoires

De kleuren die het meest gebruikt worden bij een industrieel interieur, zijn wit, bruin, zwart, grijs en groen. Vaak wordt groen gebruikt in de vorm van planten. Je creëert hiermee een frisse en levendige kleur in huis. Deze stijl wordt ook wel eens de Botanische industriële stijl genoemd.

Ook met de kleur blauw zijn diverse mogelijkheden. Blauw is een rustige maar ook een luxe kleur en iedere tint heeft wel een andere uitstraling. Een felle kleur, zoals geel, geeft juist extra kracht en karakter aan je interieur.

Ben jij al overtuigd om industriële woonaccessoires toe te voegen aan je interieur?

Bekijk alle items voor een industrieel interieur hier