barkrukken

De ideale barkruk voor jouw kookeiland 

Een open keuken met kookeiland zien we steeds vaker terugkomen. Dit is geen verrassing, want een open keuken met een kookeiland zorgt voor een gezellig centraal punt in huis.

Met barkrukken maak je het middelpunt van gezelligheid helemaal compleet. Het verbindt de keuken en woonruimte met elkaar, wat zorgt voor een gezellig geheel. Daarnaast heeft iedereen de mogelijkheid om aan te schuiven op een van de barkrukken. Zo krijgt jouw keuken direct een huiselijke en gezellige sfeer!

Het gevoel van samenzijn wordt versterkt door barkrukken aan jouw kookeiland. Er ontstaat meer leven in de keuken en jij voegt jij ook nog eens extra stijl toe. Barkrukken komen in verschillende designs: met of zonder rugleuning, voetsteunen of in hoogte verstelbaar. De door ons samengestelde top 4 ideale barkrukken vind je hier!

1. Barkruk Savoy Copenhagen

Subliem comfort. Bij deze barkruk draait alles om je goed voelen. Veiligheid, warmte én comfort maken allemaal deel uit van het Savoy DNA. Stiekem is deze stoel ook meer een fauteuil dan een barkruk.

De barkruk heeft een vaste zithoogte en het is dus belangrijk dat je de hoogte van jouw bar meeneemt bij de aanschaf. Als je rekening houdt met een ruimte van 25 tot 30 centimeter tot de bovenkant van het tafelblad tot de bovenkant van de zitting, zit jij zeker goed! Het voordeel van een vaste barkruk is dat deze gemakkelijk te verplaatsen zijn. De Savoy barkruk is verkrijgbaar in verschillende kleuren en komt in 2 formaten: 65 en 75 cm.

2. Barkruk Jelt Hunter Velours

Een wijntje aan de bar, een hapje eten in de keuken of een extra stoel als je onverhoopt een extra zitplaats nodig hebt. Met een strak en eigentijds ontwerp is deze barstoel een aanvulling in elk interieur. Stabiel, duurzaam en de perfecte plek om even te ontspannen. 

3. Barstoel Stephane Textiel/ Metaal Grijs

Hou jij echt van een Scandinavische look? Dan mag deze barkruk aan jouw kookeiland zeker niet ontbreken. Deze barkruk is gemaakt van stof met een natuurlijke en is handgeweven, waardoor jouw keuken een stijlvolle Scandinavische uitstraling krijgt. Naast stijlvol, is deze stoel ook heerlijk comfortabel en een waardevolle toevoeging voor een stijlvol interieur.

4. LABEL51 Barkruk Jari - Grijs - Stof

Een optimaal zitcomfort door de heerlijk zachte stof. Door de stalen basis biedt deze stoel veel stevigheid en de ingebouwde voetensteun zorgt voor heerlijk zitplezier. De perfecte aanvulling bij jouw kookeiland, bar of eethoek!

Meer inspiratie voor een barkruk aan jouw kookeiland? Bekijk dan onze hele collectie in de categorie barkrukken en vind gemakkelijk met onze filters jouw ideale barkruk.